Meditatief moment rondom de passietijd

Een aantal musici van Ars Musica tijdens een meditatief moment in de Bethelkerk, den Bosch
Als u op de foto klikt, ziet u een vergrote versie.

Het afgelopen jaar hebben we enkele meditatieve momenten mogen uitzenden op internet. Ze konden worden bekeken en beluisterd via “Youtube” . We hopen dat u deze momenten niet hebt gemist en dat u ze hebt gewaardeerd en er van hebt genoten.

Als dat zo is, hebben we goed nieuws voor u! Omdat we inmiddels naar de passietijd toeleven, is het plan ontstaan om in maart een opname te maken rondom dit thema, muzikaal uitgebeeld met delen uit de Mattheus en Johannespassie van  J.S. Bach en aangevuld met een meditatief moment. We willen het een en ander professioneel aanpakken om beeld en geluidskwaliteit zo goed mogelijk te realiseren, waardoor u optimaal zult kunnen genieten van het gebodene. U zult wel begrijpen dat het ten uitvoer brengen hiervan  financiële consequenties met zich meebrengt, zowel aan de technische alsook aan de muzikale kant. Als u dit geweldige initiatief mede mogelijk wilt maken door een geldelijke ondersteuning, dan zouden we dat zeer op prijs stellen. U kunt dan uw bijdrage overmaken naar  NL58RABO0333607813  t.n.v. J.P. Melis, met het vriendelijk verzoek om dat te doen vóór 10 maart a.s. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage. Wij weten ons persoonlijk met u verbonden, maar wij weten ons ook met u verbonden door de meest universele talen die mensenharten woordeloos met elkaar verbinden, namelijk: Gods Woord én muziek!

Met een hartelijke groet, in het bijzonder namens de musici van Ars Musica,

P.S. We zullen u, onder andere via deze weg, op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen rondom dit initiatief. Als dit alles nieuw is voor u en u  graag een idee wilt hebben van wat zo’n uitzending inhoudt, dan vindt u hieronder een link naar het Youtubekanaal waarop een dergelijk programma reeds  werd uitgezonden in februari van dit jaar:  https://www.youtube.com/watch?v=O2lqF5JbY_0&ab_channel=Jeanine